• Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi Alın
    Hizmetlerimiz
  • Bize Ulaşın
    İletişim
  • Bizi Tanıyın
    Hakkımızda
    • Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak No:2/A Besa Kule A Blok Kat:10 D:37 Çankaya Ankara
    • +90 532 711 71 31
    • info@siberofis.com.tr

Paylaşımlı  Ofis

Paylaşımlı  Ofis Ne kullanırsanız kullanın – ortak alandaki çalışma alanı veya özel bir dolap, her zaman yüksek hızlı internet bağlantısını, telefonu, bilgisayarı, ağ yazıcısını ve tarayıcıyı elden çıkarırsınız.

Paylaşımlı Ofis Nedir?

Paylaşımlı ofis, farklı insanların farkı sektörlerin bir ofisi ortak kullanım alanı yaparak sağladığı çalışmaya Paylaşımlı Ofis denir  Sanal bir ofis ve daha uzak bir gerçek ofis konumu almaya karar vermeden önce, işe alım ihtiyaçlarınızın neler olduğunu öğrenin ve etrafa onların uzaktan çalışmaya tepkileri hakkında bir fikir edinmelerini isteyin. Bilgi çalışanlarına ihtiyacınız varsa, gerçek ofis alanınız için daha merkezi bir yere bakmanızı öneririm. Yapmak isteyeceğiniz son şey, kendinizi en iyi yetenekleri işe almak için mücadele ettiğiniz bir konuma sokmak.

Paylaşımlı Ofis Ankara

Bir sanal ofis uzaktan internet üzerinden erişilebilen işletme fonksiyonları bir dizi sunarak çalışmalarına çalışanlar ve işletme sahipleri sağlayan bir servistir. Ayrıca kuruluşların, gerçek bir alan için kira ödemeye gerek kalmadan arzu edilen bir yerde varlık yaratmasını ve sürdürmesini sağlar.

Ankara Ortak Çalışma Alanı

İşletmelerin sürekli gelişen iletişim teknolojisini kullanarak uzaktan çalışma yeteneği nedeniyle gelişti. Skype, Google Hangouts ve diğer pek çok platformun sunduğu keyif, işletme sahiplerini ofis alanı kiralama maliyetlerini düşürme konusunda güçlendirir .

Bu esneklik, genç işletmelere daha yüksek profilli konumların dışında ekipler kurma, maliyetleri düşürme ve yine de ‘prestijli’ görünme yeteneği sağladı. Pek çok işletme için prestijli bir posta adresi önemsizdir, ancak çoğu için gerçek bir fark yaratır. Üst düzey bir avukatsanız, Londra Merkez’deki posta adresinizin olduğundan emin olmak isteyeceksiniz, aksi takdirde müvekkilleriniz yeteneklerinizin gerçek iş adresiniz kadar eksik olduğunu düşünebilir. Bu iş için harika değil.

Ankara Coworking

Çalışmalarınızda kolaylık, yüksek verim ve konfor için modern, donanımlı ve bitmiş bir altyapı oluşturduk. Bu sizin  sanal ofisiniz  e-postaya posta ve faks hizmeti, son teknoloji yerel ve uluslararası kişisel telefon numaraları, VPN ve veri depolama çözümleri

Toplantı Odası Kiralama

 İşinizin rahatlığı ve verimliliği için anahtarlarınızdır. 6 ve 8 kişilik iki odamız gerekli tüm sunum malzemeleriyle iyi bir şekilde donatılmıştır: konferans telefonu, video projektörü, hoparlör sistemi, beyaz tahta, işaretleyiciler vb. Bunları ihtiyacınız olan zaman için ayırmanız yeterli! Daha fazla bilgi ve sorularınız için bizimle iletişime geçin.

Post a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email