• Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi Alın
    Hizmetlerimiz
  • Bize Ulaşın
    İletişim
  • Bizi Tanıyın
    Hakkımızda
    • Çukurambar Mahallesi 1480 Sokak No:2/A Besa Kule A Blok Kat:10 D:37 Çankaya Ankara
    • +90 532 711 71 31
    • info@siberofis.com.tr

Çankaya Sanal Ofis

Çankaya Sanal Ofis, küçük işletmeler maliyetleri düşürdüğü ve daha fazla insan evden çalıştığı için sanal ofis konsepti çok popüler. Bir işletme sahibinin ticari bir yeri normal masraf olmadan görüntülemesine olanak tanır. Günümüzün paylaşılan uzak altyapısı – sanal alan – giderek daha çekici ve uygulanabilir bir iş seçeneğidir. Mevcut iş ortamında sanal bir ofis programına sahip olmanın çeşitli avantajları vardır 

Regus Sanal Ofis

Gizlilik ,Düşük, maliyetli, Zaman tasrrufu, İdari yardım ve Vergi avantajları (vatandaş olduğunuz yere bağlı olarak özellikle denizaşırı sanal ofisler için).

Ev adresini gizli tutar. Aynı zamanda, işletmeniz için sanal bir ofis ortamı düşünürken akılda tutulması gereken birkaç uyarı var. Nihai bir karar vermeden önce, belirli iş türünüzle ilgili bir sanal ofisin özelliklerini incelediğinizden emin olun.

Sanal Ofis Nedir

Çankaya Sanal Ofis, Sizlerin ve işletmenizin önemli bir konumu ve adresi olmasını sağlar avantajları saymakla bitmez hem sizin hem de bütçeniz için vazgeçilmez bir hizmettir

E Ofis Ankara

Ankara nın  merkezi konumunda bulunan Çankaya da olan ofislerimiz son derece donanımlıdır tamamen sizin ihtiyaçlarınız için tasarlanmış olup hizmet odaklıdır.

Ankara Ofis

Küçük işletmelere ve/veya şahıs şirketlerine hazır ofisler ve süitler sunmaya başladı. Ortak toplantı odaları, telefon yanıtlama hizmetleri (her müşterinin şirketi adına) ve posta bırakma, teslim alma ve yönlendirme gibi hizmetler sağladılar. Bu ortak fiziksel alanların en büyük satış noktası ekonomikti. Büyük bir genel gider (kira, maaşlar, ofis mobilyaları, ekipman vb.) olmadan, gelişmekte olan işletmeler ve tek kişilik operasyonlar bir yığın tasarruf sağlayabilir. Tasarruf ettikleri para daha sonra işlerini büyütmek ve daha fazla gelir elde etmek için kullanılabilir.

Ofis hizmetlerini paylaşmanın bir başka avantajı da bir şirketin tüketiciye dönük imajıyla ilgilidir. Servisli iş süitleri sağlayan şirketler, bazen kozmopolit bir şehirde bir iş yeri adresi seçmeye özen gösterdi. Müşterileri, işletmeleri için adresi kullanarak, kendi müşterilerine daha etkileyici bir imaj sunabilirler. İş dünyasında, şimdi olduğu gibi o zaman da bir şirketin imajı veya markası hayati önem taşımaktadır. Belirgin bir adrese sahip olmak, bir işletmeye daha gösterişli ve daha başarılı bir kimlik verir ve bu da tüketici güvenini uyandırabilir.

Next Level  Sanal Ofis

Ofislerimiz merkezi sistemlere dayalı kurulmuştur  konumu bakımından ve hizmetlerimizle daha kaliteli bir izlenim verir daha fazla bilgi ve destek içim lütfen bizimle iletişime geçin.

Post a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Email
Phone
WhatsApp
WhatsApp
Phone
Email